Centar Stjepan Matičević

OBAVIJEST O ISPITIMA IZ UMIJEĆA NASTAVNIKA

OBAVIJEST O ISPITIMA IZ UMIJEĆA NASTAVNIKA

Svi oni studenti koji su odslušali nastavu u akademskoj godini 2019./2020. i prihvaćaju nastavnu ocjenu iz kolegija Umijeća nastavnika kao završnu ocjenu, ne trebaju polagati ispit već će im se nastavna ocjena priznati kao konačna ocjena iz ovog kolegija.

Svi oni studenti koji ne žele prihvatiti nastavnu ocjenu kao konačnu ocjenu iz kolegija mogu izaći na klasičan pismeni ispit na Odjelu za pedagogiju Sveučilišta u Zadru (Obala kralja Petra Krešimira IV 2, Zadar).

Studenti koji žele izlazak na ispit trebaju obavijestiti o tome predmetnog nastavnika Igora Radeku mailom na adresu iradeka@unizd.hr najkasnije do utorka, 9. lipnja 2020. godine u 16:00 sati.

Oni studenti koji najave odbijanje prihvaćanja nastavne ocjene trebaju položiti ispit - bilo na prvom ili drugom ljetnom ispitnom roku, bilo na prvom ili drugom jesenskom ispitnom roku, na uobičajeni način i uz kriterije navedene u silabusu kolegija Umijeća nastavnika.

Studenti koji su odslušali nastavu u prethodnim akademskim godinama polažu ispit na uobičajen način u oglašenim ispitnim rokovima.

Prvi ljetni ispitni rok održat će se u srijedu, 10. lipnja 2020. godine u 12:00 (umjesto 15:00 sati) u predavaonici 213 na Odjelu za pedagogiju Sveučilišta u Zadru. Drugi ljetni ispitni rok održat će se 24. lipnja 2020. godine u 15:00 sati u predavaonici 213 na Odjelu za pedagogiju.

 

U Zadru, 8. lipnja 2020.

 

prof. dr. sc. Igor Radeka

Content